Tagrenovering i høj kvalitet

​Vi klarer din tagrenovering hos Morsø Tagdækning. Bor du i nærheden af Viborg eller Thy, så er vi din foretrukne håndværker til din tagrenovering. Vi holder selv til i Nykøbing Mors og er specialister i tagdækning og ​tagrenovering​.

​Dit tag er højst sandsynligt dækket med tagpap og ​din tagrenovering udføres således direkte på eksisterende tag, efter vi har klargjort det til formålet.

Tagrenovering omfavner typisk udskiftning af:​

  • ​Sternkapsler
  • ​Tagnedløb
  • ​Ovenlys
  • ​Hætter

Er tagrenovering løsningen?

Det er ikke altid, at det er nødvendigt med en tagrenovering. En utæthed kan også skyldes en fyldt tagrende. Er det tilfældet, laver vi naturligvis et tilbud på, hvad en rensning skal koste frem for en tagrenovering.

Morsø Tagdækning har et stærkt team af kompetente medarbejdere, som udfører alle opgaver indenfor tagdækning. Ingen opgave er for lille og ej for stor. Grundet stor erfaring leverer vi altid et højt serviceniveau, kvalitet og hurtig og fleksibel udførelse af arbejds opgaven. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds med din tagrenovering.

Kontakt Morsø Tagdækning

Ønsker du et tilbud på tagrenovering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 74 51 66 eller email: mail@morsoetag.dk.

Morsø tag